Grupa nasilnika sa fantomkama pretukla dječaka u Banja Luci

F

Tri nasilnika sa fantomkama na glavi brutalno su pretukla maloljetnika ispred Osnovne škole “Vuk Karadžić” u banjalučkom naselju Borik.

Prema svjedočenju roditelja i svjedoka, incident se dogodio neposredno nakon završetka nastave, pred očima djece koja su krenula kućama.

 

Napadnuti dječak, koji je navodno učenik devetog razreda, prevezen je u bolnicu u besvjesnom stanju, dok su roditelji i učenici ostali u šoku zbog brutalnosti napada.

 

Jedan od očevica opisao je scene nasilja kao izuzetno brutalne, navodeći da su napadači koristili bejzbol palice i nanijeli dječaku ozbiljne povrede.

Iako su hitna pomoć i policija brzo reagovali, detalji o motivima napada još uvijek nisu potpuno jasni. Dok “Mondo” saznaje da je mogući motiv za napad “navijačka pripadnost”, Policijska uprava Banja Luka nije bila u mogućnosti da potvrdi ove informacije.

 

Ovakvi incidenti predstavljaju ozbiljnu prijetnju sigurnosti djece i zajednice, ističući potrebu za odlučnom reakcijom nadležnih institucija kako bi se osigurala bezbjednost u školama i njihovom okruženju.