HDZ BiH pustio u rad mobilnu android aplikaciju "Zajedništvo"

Za opće izbore u Bosni i Hercegovini iz HDZ-a i HNS-a objavili su android aplikaciju "Zajedništvo", kao i službenu internet-stranicu www.zajednistvo.com.

- Živimo u digitalnom dobu te smo se, sukladno tome, željeli na inovativan način obratiti našem članstvu, podupirateljima i simpatizerima. Kroz mobilnu aplikaciju "Zajedništvo" možete pregledati naše kandidatske liste za sve razine vlasti, pročitati izbornu poruku našeg predsjednika Dragana Čovića "Zašto sam se odlučio kandidirati za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH?", pregledati izborni program, kao i pogledati najnovije vijesti i videosadržaje putem HDZBiH.TV kanala - naveli su u saopćenju iz HDZ-a.

Aplikaciju i službenu internet-stranicu pustio je kandidat za člana Predsjedništva iz hrvatskog naroda i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, s mladima iz stranke. 

- Predstavili smo svoj izborni program, ja sam duboko uvjeren da smo ga predstavili na pravi način, primjeren način, kako to priliči stožernoj stranci hrvatskog naroda. Jedno posebno mjesto u toj provedbi, sve ono što smo zacrtali kroz sedam tačaka našeg programa, ima naša mladež - naglasio je Čović.