Hrvati napadaju voditeljice HRT-a zbog dekoltea i dužine haljina, jesu li u pravu?

bjo
TRI voditeljice Hrvatske radiotelevizije u posljednjih su se nekoliko mjeseci našle na meti napada zbog svojih odjevnih kombinacija u studiju. Tončica Čeljuska, Barbara Kolar i Uršula Tolj zbog provokativnih su haljina dospjele u žižu interesa i komentiranja na društvenim mrežama, a u napadima na voditeljice prednjačile su druge žene.

 

Prva se na meti napada našla Tončica Čeljuska u rujnu ove godine kada je u svojoj emisiji ugostila Jadranku Kosor. Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali emisiju, a mnogima je posebno za oko zapela haljina Tončice Čeljuske i njezin bujni dekolte. Čeljuska je u emisiji nosila pink haljinu koja je bila prilično otvorena pa je gledateljima HRT-a pokazala raskoš svog poprsja, što se mnogima nije svidjelo.

Image
sars

Zatim su u studenom ove godine Facebook kritičari komentirali Barbaru Kolar i njezinu dekoltiranu haljinu u kojoj je vodila show Zvijezde pjevaju. Voditeljica je emisiju vodila u pripijenoj crnoj haljini s dekolteom, a reakcija na njen modni odabir nije nedostajalo. Među njima se našao i komentar Jadranke Kosor, koja je na Twitteru reagirala na jedan komentar o Barbarinom izgledu. "Tužno", napisala je Kosor.

Image
vzi

Sinoć se Facebook publika dohvatila Uršule Tolj i njezine haljine u kojoj je vodila emisiju Kod nas doma. Uršulin gost bio je glazbenik Andrej Baša koji je obilježio 50 godina rada, a ekipa na Facebooku komentirala je jedino dužinu suknje voditeljice. Uršulu su zbog dužine njezine suknje napale gledateljice na službenoj Facebook stranici emisije, a neke od njih nisu birale riječi.

Image
vhil