Identifikovani policajci koji su službenim vozilom prevozili da bi ispekli prase

Home

Identifikovani policajci koji su službenim vozilom prevozili da bi ispekli prase


Identifikovano je policijsko vozilo u kojem su prije nekoliko dana prevožena drva, kao i organizaciona jedinica kojoj pripada, te je protiv trojice policajaca Službi za zaštitu integriteta i zakonitosti u radu MUP-a RS dostaviljen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka.  

To je potvrdila Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka. "Nezavisne" nezvanično saznaju da su policajci tog dana drva prevozili na jednu lokaciju u Banjaluci, gdje su pekli prase.  Iz Policijske uprave Banjaluka poručuju da su pred zakonom svi jednaki, a što se odnosi i na njihove radnike.  

- Poštivanje i primjena zakona i podzakonskih akata istovremena je obaveza i svih zaposlenih u Policijskoj upravi Banjaluka, a svaka zloupotreba i neprofesionalno postupanje biće sankcionisani - naglasila je Markanovićeva.  

Fotografija sa spornim prizorom procurila je u medije prošle sedmice, što je izazvalo oprečne reakcije u javnosti. Uglavnom je naišla na osude.  

- Policijska uprava Banjaluka je, odmah po saznanju da se ulicama grada Banjaluka kretalo obilježeno službeno vozilo u kojem su prevoženi drvni sortimenti, identifikovala vozilo i organizacionu jedinicu kojoj pripada - naglasila je Markanovićeva, prenose Nezavisne novine.

 

(Izvor:Avaz.ba)

Objavio: Wed, 30/08/2017 - 21:06

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top