IQOS stiže i kod nas – u Bihać

s

IQOS stiže i kod nas – u Bihać 

Dosadašnjoj listi IQOS prodajnih mjesta u BiH pridružuje se i novo u Bihaću, koji se otvara 19. aprila 2024. godine.

U Bosni i Hercegovini, IQOS je prisutan već petu godinu i kontinuirano radi na širenju mreže podrške svim odraslim pušačima, koji žele da se informišu o bezdimnoj tehnologiji kao manje štetnim alternativama u odnosu na cigarete i pređu na kategoriju proizvoda zasnovanih na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana.

“Otvaranje nove prodajne destinacije za naše postojeće korisnike znači poboljšano korisničko iskustvo, a za punoljetne pušače koji imaju poteškoće da ostave cigarete mjesto gde će moći da dobiju sve informacije kako o tome šta je to tačno štetno kod pušenja, zašto bezdimne alternative predstavljaju manje štetnu opciju od cigareta, kao i o širokom portfoliju naših bezdimnih proizvoda. Nadam se da će ovaj korak dodatno olakšati i ubrzati odluku svih punoljetnih pušača, kako iz Bihaća tako i iz cijelog Unsko-sanskog kantona, koji ne žele ostaviti duhan i nikotin u potpunosti, da što prije pređu na bolje alternative,” kazao je Aber Babić, menadžer direktne i indirektne maloprodaje i CSC-a u kompaniji Philip Morris BH.

IQOS prodajno mjesto se otvara u TC Bingo objektu - Žrtava Srebreničkog genocida bb i radiće u periodu 09:00 - 21:00 svakog dana u sedmici. Svi zainteresovani će imati priliku informisati se o širokom asortimanu proizvoda, uključujući IQOS ILUMA uređaje.

“Iluma je najnapredniji uređaj iz IQOS porodice, na koji smo posebno ponosni. Naime, ovim uređajem smo otklonili sve uočene nedostatke prethodnih generacija, prije svega potrebu za čišćenjem uređaja, a omogućili smo i automatski start zagrijavanja patrone kao i brže punjenje uređaja”, dodao je Babić.

Na IQOS sajtu čekaju vas sve informacije o svečanom događaju povodom otvaranja prvog IQOS prodajnog mjesta u Bihaću.

Od 2008. godine, PMI je uložio 12,5 milijardi dolara u razvoj, naučno potvrđivanje i komercijalizaciju inovativnih proizvoda bez dima namijenjenih punoljetnim pušačima koji bi inače nastavili da puše, s ciljem potpunog prestanka prodaje cigareta. Kompanija procjenjuje da je oko 28,6 miliona miliona pušača počelo da koristiti ovu tehnologiju, od čega je 20,8 miliona u potpunosti prešlo na IQOS i prestalo da puši cigarete.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne.

Promo