Iznajmljuje muža drugim ženama za 45 EUR - Jako je spretan sa rukama, bilo je toliko klijentica da je morao smanjiti

**

Nakon što je odlučila iznajmiti svog muža drugim ženama za 40 funti, jedva ga može vidjeti po kući.

Mama troje djece Laura Young prvi put je dobila ideju za svoj neobičan sporedni posao nakon što je slušala podcast o čovjeku koji zarađuje za život slažuci namještaj za druge.

Nakon što je u šali objavila oglas u kojem se hvali vještinama svog supruga, od bojenja i krečenja do postavljanja pločica i laminata, James je rezerviran.

Toliko da je James u početku radio šest dana u sedmici od 9 do 20 sati, kako bi izdržao tempo zainteresiranih. James je tada smanjio svoje radno vrijeme i radi po redovnom rasporedu od 9 do 17 sati.

Laura (38) je rekla:

"Nikad nisam očekivala da će se toliko razmahati kao što jest. Već nakon četiri mjeseca došlo je do tačke kada je stiglo toliko posla da je james radio šest dana u sedmici. Morali smo početi odbijati poslove i smanjiti radno vrijeme, tako da sada radimo od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati."

"Imali smo vlastite planove za izgradnju koje nismo ni započeli jer smo bili toliko zauzeti. I mi smo prvi posao rezervirali za januar" - dodaje.

Par čini savršen tim, jer James odrađuje posao, dok Laura vodi druptvene medije i web stranicu kompanije te rezervira termine.

Kako se bliže praznici, dvoje su poduzetnika čak uveli posebnu uslugu, a James je ponudio postavljanje božićnih lampica. Nije iznenađujuće da je James bio prisiljen odustati od rada u skladištu kako bi se posvetio "Rent My Husband" puno radno vrijeme dok je brinuo o svoje troje djece, od kojih dvoje ima autizam