Jedanaesta NetWork konferencija - sinergija znanja, inovacija i poslovnih prilika

network

Jedanaesta NetWork konferencija - sinergija znanja, inovacija i poslovnih prilika

 

NetWork 11, najveća poslovno-tehnološka konferencija u Bosni i Hercegovini, ponovno otvara vrata neograničenim mogućnostima učenja, umrežavanja i ostvarivanja uspješnih poslovnih veza, nudeći nezaboravno iskustvo za sve učesnike. Ovaj događaj predstavlja nezaobilaznu priliku za sve one koji žele biti u središtu digitalne revolucije i povezati se s budućnošću tehnologije i poslovanja.

Kroz godine, NetWork konferencija etablirala se kao središnji događaj na regionalnom poslovnom i IT tržištu, sinonim za inovativan i relevantan sadržaj, interakciju s vrhunskim stručnjacima i platformu za uspostavljanje novih poslovnih veza. Ovogodišnja konferencija pruža priliku za partnerstvo i saradnju, omogućavajući učesnicima da dodatno unaprijede svoju poziciju na tržištu i ostvare uspješne poslovne rezultate. I ove godine, kako najavljuju organizatori, konferencija će se održati, u ugodnom ambijentu Grand Hotela Neum, od 18. do 20. oktobra 2023. godine.

Azra Dedić iz agencije Communis, dugogodišnjeg organizatora konferencije, ističe važnost prisustvovanja na NetWork 11: „Pozivamo vas da nam se pridružite na ovogodišnjoj konferenciji, gdje ćete imati priliku unaprijediti poslovanje, otkriti nove mogućnosti i uspostaviti nove poslovne veze. NetWork 11 će vam omogućiti uvid u najnovije trendove i tehnološke inovacije te pružiti platformu za razmjenu znanja i iskustava s vrhunskim stručnjacima iz industrije. Ne propustite ovu izvanrednu priliku da budete dio događaja koji oblikuje tehnološku budućnost naše zemlje a i regije.“

Early Bird kotizacije za NetWork 11 konferenciju već su u prodaji i mogu se kupiti do 30. juna 2023. godine. Ovo je savršena prilika za sve zainteresirane da osiguraju svoje mjesto na ovom prestižnom događaju i ostvare značajne uštede.

Više detalja o 11. NetWork konferenciji bit će objavljeno uskoro na službenoj web stranici te putem društvenih mreža Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.