Kakve turiste priželjkuju Crnogorci: Komični video ismijao ugostitelje i izazvao polemike

.
Stranica Montenegrin Beauty podijelila je komični video u kojem ismijava "očekivanja" ugostitelja od turista u ovoj zemlji, međutim, nisu svi razumjeli humor te je izazvao i brojne kritike.

 

Na Instagram stranici Montenegrin Beauty koja promoviše turističke sadržaje susjedne Crne Gore objavljen je komični video koji "otkriva" kakve to turiste priželjkuju u ovoj zemlji.

"Ide nam sezona - pa turisti, ispunite nam želje", poručili su u opisu uz poruku: "Nemojte da ponovo pravimo sličan video".

Snimak navodi "precizna" uputstva očekivanja domaćina u Crnoj Gori za "savršene turiste".

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

"Kakve turiste zapravo očekuju Crnogorci? Ako mi apartman košta 40 eura na dan, zaokruži na 50 eura. U restoranu se ne blamiraj sa cehom manjim od 100 eura", započinju pojašnjenja.

"Kad ti kažem cijenu ležaljki, samo klimni glavom i vadi pare. Rent a car je 50 eura, ali ako uzmeš na tri dana, onda 147 eura. Pa, ne, no je li?", našalili su se u nastavku.

Međutim, nisu svi prepoznali humor u snimku, a posebno turisti iz susjedne Srbije koji su u komentarima iznijeli niz kritika na ugostitelje iz Crne Gore.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Na istoj stranici je ranije objavljen video koji isto tako na komičan način predstavlja očekivanja turista u ovoj zemlji, a među željama bili su: "apartman s pogledom na more = 20 eura", ležaljke cijeli dan pet eura, svježi morski plodovi sedam eura, Rent a car 20 eura".