Kamera zabilježila sramnu scenu: Djeca prišla interfonu i počinila veliku gadost

asd
Sigurnosna kamera jedne zgrade u Novom Sadu prije sedam dana zabilježila je sramnu scenu.

Dvojica dječaka došla su na ideju da bi bilo zabavno onemogućiti stanare i posjetioce zgrade da koriste interfon, tako što će ga izmazati psećim izmetom.

Na video snimku objavljenom na novosadskoj Instagram stranici, koji jedni karakterišu kao “dječiju igru”, a drugi oštro kritikuju, zapravo vidi se jedan dječak koji se držeći kutiju od pizze sa izmetom, približava interfonu i maže ga sadržajem kutije, nakon čega je baca pred vrata zgrade.

Drugi dječak, najprije je sjedio na stepenicama ulaza, a potom se zajedno sa drugom udaljio iz kadra sigurnosne kamere zgrade u ulici Koste Šokice u Novom Sadu.

Zabavljen idejom i vjerovatno zamišljajući reakciju stanara zgrade, dječak koji je uhvaćen u ovoj “igri”, sve vrijeme se smješkajući, naljutio je korisnike Instagrama, koji su predlagali različite kazne, zgražavali se situacijom i pitali se zbog čega su današnja djeca toliko nevaspitana i šta bi trebalo uraditi po tom pitanju.

Iako nije poznato koji je razlog ovakvog sramnog ponašanja, sigurno je da je daleko od dječije igre, primjerenog kućnog vaspitanja i dobrog načina za ubijanje dosade na ljetnjem raspustu, piše Blic.