Kandidat Koalicije Država Hadžikadić u Bihaću: Mi smo tu za najbolju budućnost koju BiH može imati

,

Mirsad Hadžikadić, kandidat Platforme za progres i Koalicije Država za Predsjedništvo BiH ponovo danas boravi u Krajini, u Bihaću gdje je održao nekoliko sastanaka i razgovarao sa gradjanima.

Ovim povodom je izjavio:

“Danas iskrena i jaka podrška u Bihaću.

Posljednje dvije debate su pokazale karaktere kandidata, kao i njihova razmišljanja i shvatanja države.

Građani su vidjeli razliku između iskrenosti i populizma, dostojanstva i arogantnosti, svježeg načina razmišljanja i razmišljanja karijernih političara, konstruktivnosti i svađe, budućnosti vođene idejama prosperiteta i budućnosti ograničene bremenom prošlosti.

Ovo je vrijednosna borba. Mi smo tu za principe i sistematsko razmišljanje. Mi smo tu za građane. Mi smo tu za Bosnu i Hercegovinu. Mi smo tu za najbolju budućnost koju ova država može imati.”- poručio je Mirsad Hadžikadić, kandidat Koalicije Država koji se prilikom posjete u Bihaću susreo sa kandidatima ove liste za Skupštinu USK koju predvodi Aldina Alić, ugledna privatna poduzetnica, zatim za Parlament FBiH na čijem čelu je gradska vijećnica i diplomirana pravnica iz Bihaća Elvira Selmanović, te kandidatima za Parlament Bosne i Hercegovine sa liste Koalicije Država koju predvodi Senad Bajrić, poznati krajiški i bh. aktivista.