Karleuša brutalno odgovorila ženi koja je napisala da je katastrofa što Džej počiva u Aleji, njegova kćerka joj se javno zahvalila!

uhl
Legendarni pjevač Džej Ramadanovski sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a ispraćaju princa Dorćola prisustvovalo je više stotina ljudi. Emotivni ispraćaj nastavljen je i u Džejevom kraju Dorćolu, gdje je pomoću projektora na zidu zgrade pušten Džejev koncert, a prijatelji i porodica pjevača su plakali uglas.

 

Nevjerovatan broj poštovaoca Džejevog lika i djela pojavio se na dženazi, ali se i putem društvenih mreža oprostio sa njim, međutim, uvijek ima onih koji su protiv nečega.

Tako je jedan korisnik društvene mreže Instagram napisao da smatra da Džej nije trebalo da bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

- Pored Meše Selimovića, Ivo Andića, Milene Dravić i mnogih kultnih velikana... Džej, pjevač, dobija grobno mjesto u Aleji zaslužnih građana? Neka je njemu vječna slava, ali ovo više nema veze s vezom. Poređenje sa tolikim naučnicima, piscima, sportistima, glumcima. Ovo je sve katastrofa - glasio je komentar.

Uslijedio je odgovor koji je malo ko očekivao, a uputila ga je Jelena Karleuša.

- Zato što je bio svijetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umjetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspjehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod volio više od bilo koga drugog u vremenu mržnje i rata. Zato što je bio takav pjevač - da bi mu svako od onih koje si navela da su više vrijedni stegao ruku. Zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostavila trag na Srbiju i u srcima ovog naroda. E, zato je zaslužio.

Nakon ovakvog gesta, Džejeva kćerka Marija Ramadanovski zahvalila se Jeleni putem Instagrama na lijepim riječima.