Krajiški frizeri sutra u humanitarnoj akciji "Dječije nedjelje"

humanitarna akcija
Ove se sedmica, tačnije od 01.10-07.10. održava “Dječija nedjelja”.

 

Tim povodom, na osnovu ideje kolega o zajedničkom humanitarnom radu, frizeri su odlučili da podrže humanitarnim radom djecu slabijeg imovinskog stanja.

“Dječija nedjelja” realizirat će se na način gdje će frizeri koji se prijave za ovaj projekat, u svojim objektima imati kasu u koju će taj dan klijenti za usluge šišanja i feniranja da ubace novac za usluge te dobrovoljni prilog.

Tim putem žele pomoći u ovoj akciji djeci slabijeg imovinskog stanja.

Radni dan “Dječije nedjelje” održat će se u četvrtak, 06.10.2022. godine u periodu od 09 do 17 h na području Cazina, Bužima i Velike Kladuše.

Novac koji se prikupi taj dan bit će skupljen, te će se zajedno odlučiti kojim putem će da se raspodjeli za djecu.

U budućnosti planiramo osnovati svoj klub frizera te ćemo s istim nastupati da realiziramo više ovakvih projekata, poručili su organizatori.

Frizeri su do sada više puta pokazali svoju nesebičnost i podržali svoje sugrađane a ovo je još jedan pokazatelj da se čvrsto drže rame uz rame.

U ovom projektu sudjeluju:

Duric Kenana Cazin Melkić Zlatka -Kaja V.Kladuša Mirfet Hašić V.Kladuša Hasan Rekić V.Kladuša Sanela Šabić V.Kladuša Alma Miljković V.Kladuša Sedija Bunić Bužim Amina Mulalić Bužim Redzep Čaušević Bužim Majda Mulalić Bužim Selma Šekić Bužim Semira Dizdarević Bužim Semir -Mamić