Kraljica Elizabeta i njezin muž princ Philip se potukli!

queen
Kao i svaki normalan par, i kraljica Elizabeta i princ Philip imali su popriličan broj svađa, a neke su čak dovele do tučnjave. Iako naoko vode savršen život, iza svjetla reflektora i glamura koji ih okružuje ovaj dugogodišnji par nije ništa manje od uobičajenog. Kraljevska autorica Ingrid Seward u svojoj najnovijoj knjizi pod nazivom “Prince Philip Revealed: A Man Of His Century” napisala je da je par jednom doživio vrlo burnu raspravu.
Kraljica

U razgovoru za Fox News, Seward otkriva da je kraljica Elizabeta bacila teniski reket i cipele na princa Philipa tijekom njihove kraljevske turneje po Australiji. Očito je tijekom te borbe kraljevski par pratila filmska ekipa jer su snimali dokumentarac, a cijela tučnjava uhvaćena je pred kamerama. ‘Filmska ekipa stajala je ispred male vile za odmor. Odjednom su vidjeli princa Philipa na balkonu, a za njim su letjeli teniski reket i par teniskih cipela bačenih u njegovu glavu’, podijelila je Seward.

Ubrzo nakon prepucavanja, kraljevski tajnik za tisak na turneji s parom odmah je zatražio od ekipe da prestane snimati i da mu daju snimke, što su i učinili. Kraljica je također osobno zatražila oprost od ljudi koji su bili svjedoci tučnjave između nje i princa Philipa, rekavši da se to događa u braku. Seward također dodaje da su princ Philip i kraljica Elizabeta, iako ludo zaljubljeni jedno u drugo, imali svoje gorke trenutke. ‘Bračno blaženstvo nije lako steći kad živite pod okom javnosti, a svaki potez promatra cijela nacija’, objasnila je Seward, no dodala je da su Elizabeta i Philip to uspjeli.

https://www.instagram.com/p/CCbcw7blbWm/?utm_source=ig_web_copy_link

“Prince Philip Revealed: A Man Of His Century” zadire u život i kraljevsku karijeru princa Philipa, jednog od prinčeva s najdužim stažem u povijesti britanske monarhije. U knjizi se govori o nekoliko aspekata njegova života, uključujući najnoviji skandal “Megxit” koji je kraljevska obitelj prošla. Kako sada stvari stoje, princ Philip se povukao s radnog mjesta i odlučio je proživjeti zadnje dane na Wood Farmu, seoskoj  kući smještenoj u osamljenom kutku imanja Sandringham u Norfolku u Engleskoj, daleko od vreve Buckinghamske palače. Kraljica Elizabeta nastavlja sa svojim radom i to u dobi od 94 godine. Par je proteklih godina odlučio živjeti na odvojenim imanjima, no ponovno se ujedinio tijekom ‘lockdowna’.