Kroz selo je jurio čak 186 km/h, a sve je prenosio uživo na društvenoj mreži

.
U jednom trenutku 31-godišnjak kroz mjesto u kojem je najveća dopuštena brzina 50 kilometara na sat vozio je čak 186, a to se vidi na snimci koju je objavio na društvenoj mreži

Tridesetjednogodišnji vozač Mercedesa koji je jučer poginuo u Zapolju kod Nove Gradiške nije imao položen vozački ispit, nije bio vezan, a svoju je divljačku vožnju cijelo vrijeme snimao i emitirao uživo na društvenoj mreži.

 

Novi su to detalji stravične prometne nesreće u kojoj je mladi muškarac jučer popodne izgubio život. U jednom trenutku 31-godišnjak je kroz mjesto u kojem je najveća dopuštena brzina 50 kilometara na sat vozio čak 186, a to se vidi na snimci koju je objavio na društvenoj mreži. 

U jednom je trenutku izgubio nadzor nad vozilom, prešao na travnatu površinu i u zanošenju sletio u odvodni kanal. Udario je potom u betonski rub kolnog ulaza i stup javne rasvjete, nakon čega se više puta prevrnuo te udario u tri stabla. Vozač je ispao iz automobila i na mjestu preminuo, a kamera je nastavila snimati. Policija je protiv vlasnice vozila podnijela prekršajni nalog jer je svoj automobil dala osobi koja nema pravo upravljati motornim vozilom.