Kupila pileći file a kada je otvorila kesu zgrozila se: Kilogram mesa platila 13 KM, pa umalo da se ispovraća

meso
Beograđanka K. A. je u jednom marketu na Zvezdari (Srbija) kupila kilogram pilećeg filea ali kada je došlo vrijeme da spremi, uslijedilo je neprijatno iznenađenje.

 

Uvijek budem obazriva kada kupujem piletinu jer znam da se brzo i lako pokvari. Pitala sam radnika da li je meso svježe, ubjeđivao me da jeste pa sam uzela kilogram pilećeg filea. Pileće meso skuplje od svinjskog, pa ono je strašno. Za kilogram sam dana oko 820 dinara (oko 13 KM) – priča K. A. i dodaje:

Kad sam stigla kući nisam mogla odmah da spremim, nego sam ostavila u frižideru. Poslije dva sata sam uzela da pripremim ručak, sve sam sredila ostalo je samo još meso. Otvaram kesu u koju mi je spakovao file i osjećam smrad. Zgrozilo mi se…

Dodaje i da je meso počelo da mijenja boju.

Užasno je smrdilo, toliko da mi se taj smrad uvukao u nozdrve da ga osjećam i sad. Došlo mi da povraćam. Kad sam stigla u stan bacila sam račun pa nisam mogla da odem da ga vratim, ali pri kupovini mesa, narčito piletine treba otvoriti četvore oči i dobro zagledati kakve je boje.

Ukoliko ne izgleda svježe ne treba uzimati. Ne znam kako je moguće, ali za dva do tri sata koliko je bilo u mom frižideru bukvalno se usmrdilo.