Ležaljka na poznatoj plaži na Jadranu čak 200 eura

ležaljke
Hotelski rizort Aman Sveti Stefan u Crnoj Gori od petka je ponovo otvoren.

 

Vile na ostrvu u petak su bile pod ključem, dok je od hotelskih kapaciteta u funkciji vila Miločer, za čije je goste rezervisana Kraljičina plaža.

Na Kraljevu plažu mogu i drugi posjetioci, ali ako ležaljke plate 200 eura.

Kada je riječ o samom ostrvu Sveti Stefan, ono je odranije otvoreno za turističke obilaske, ali nije bilo puno posjetilaca jer turisti uglavnom nijesu informisani o turama.

Svetim Stefanom se ponovo može šetati. Ipak, kapija je tokom dana uglavnom bila pod katancem, a da bi se otvorila, neophodno je da platite 25 eura.

Kako je najavljeno iz Amana, do kraja ljetnje sezone, po toj cijeni posjetioci, uz vodiča, imaće priliku da izaberu jedan od šest termina za šetnju ostrvom, dok je za djecu do 12 godina ulaz besplatan.

Gostima Amana od petka je omogućen boravak u vili Miločer, a Kraljičina plaža rezervisana je samo za njih.

Za razliku od Kraljičine plaže, gdje mogu boraviti samo gosti rizorta, na Kraljevu plažu mogu da dođu i drugi gosti, ali ako su voljni da ležaljke plate 200 eura.

Što se tiče turističkih obilazaka ostrva, iz Amana su kazali da će zimi ulaznica biti deset EUR, dok će van sezone ture biti besplatne za sve obrazovne institucije sa teritorije Crne Gore.