Lijepa vijest: Pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo pronašli Hadisa Musu

321
On je nakon pronalaska odvezen na preventivni ljekarski pregled u Opću bolnicu u pratnji porodnice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo

Lijepa vijest stiže jutros. Naime, pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS) Novi Grad Sarajevo je pronašla nestalog Hadisa Musu čiji nestanak je porodica prijavila u ponedjeljak, 28. marta.

Podsjećamo, Musa je je otišao iz porodičnog stana iz centra grada 28.03.2022. godine na posao prema Brezi. Od tada je trajala potraga za njim.

Hrabri pripadnici GSS-a Novi Grad Sarajevo su uložili maksimalan napor da se pronađe Musa. Kako su saopćili iz GSS-a, on je nakon pronalaska odvezen na preventivni ljekarski pregled u Opću bolnicu u pratnji porodnice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo.

- Uz pomoć građana, porodice, medija, pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo, ljubaznog osoblja Opće bolnice, Krim službe Druge policijske uprave MUP Kantona Sarajevo PS Centar, nestali Hadis Musa je pronađen i nalazi se na preventivnom ljekarskom pregledu u Općoj bolnici u pratnji porodice i pripadnika GSS Novi Grad Sarajevo - poručeno je putem Facebook stranice GSS Novi Grad Sarajevo.