Majka petero djece zatražila razvod pa snimcima obrazložila svoj razlog

SA

Lynalice se odlučila razvesti nakon što je sedam dana radila bez prestanka, a muž nije mogao izvršiti jedan jednostavan zadatak…

Majka petero djece je na svom TikTok profilu objavila video u kojem čisti neuredan dom i pojašnjava zašto planira napustiti supruga.

Nije ništa pomagao

“Radila sam šest dana po 10 sati, s jednim slobodnim danom zbog bolovanja. Kad sam se vratila kući iz smjene i vidjela nered u kući, rekla sam suprugu da to sredi, ali on nije prstom mrdnuo”, rekla je Lynalice.

U videima se vide igračke, odjeća i smeće razbacani po podu i radnim površinama. Žena je morala čistiti svaku prostoriju u kući, a njena djeca bi joj se povremeno pridružila i pomagala, dok suprugu nije bilo ni traga.

“Moj uskoro bivši suprug tvrdio je da ne može paziti i na djecu i na urednost te im pomagati s pisanjem domaće zadaće. Bili su praznici pa mu je taj izgovor pao u vodu. Svaki dan po povratku s posla kod kuće bi me dočekala neka katastrofa. Na tepihu sam pronašla razliveni šampon, u kosi djeteta lak za nokte”, ispričala je razočarana žena.

Teška situacija na tržištu nekretnina

Žena se želi iseliti iz kuće, ali je spriječena zbog situacije na tržištu nekretnina.

“Želim mjesto na kojem ću se osjećati sigurno i sretno”, rekla je u videu, koji je skupio 7.8 miliona pregleda.

Pogledajte VIDEO