Mehmet tukao ženu na ulici, pa mu prolaznik presudio – glavom (VIDEO)

Nepoznati muškarac zaliteo se ka napadaču koji je udarao ženu na zemlji, i glavom ga udario u sljepoočnicu, od čega je njegova meta odmah pala na asfalt.

Na dramatičnom snimku koji se pojavio na internetu vidi se muškarac koji glavom obara napasnika na zemlju koji je tukao bespomoćnu ženu na ulici u Turskoj.

Nepoznati muškarac zaliteo se ka napadaču koji je udarao ženu na zemlji, i glavom ga udario u sljepoočnicu, od čega je njegova meta odmah pala na asfalt.

Cijeli incident snimila je bezbjednosna kamera. Kako se vidi na početku snimka, napadač je prišao ženi za koju se vjeruje da je njegova bivša supruga, i počeo da je udara na sred ulice. Udarao ju je u glavu sa predmetom koji najviše podsjeća na umotane novine i oborio je na zemlju, piše Mirror.

Nastavio je da se iživljava na bespomoćnoj ženi, ali se onda niotkuda pojavio spasilac. Zatrčao se prema napasniku i glavom ga udario pravo u glavu, udarac od kojeg je momentalno završio na podu, nakon čega je legao preko njega.

Potrešena žena počela je da se udaljava kada je tuča počela da se otima kontroli u sred mase ljudi.

– Tukao je ženu, plakala je i vrištala. Onda ga je jedan od prolaznika nokautirao – rekao je jedan od svjedoka.

Prema riječima očevidaca cijela scena je izgledala zastražujuće.

– Žena je bila prestravljena, vikala je tako da ju je cijela ulica čula. Pokušavala je da se zaštiti. Ovakvo nasilje je nedopustivo – rekli su svjedoci.

Lokalni mediji navode da je nasilje počelo nakon što se par, za koji se vjeruje da su razvedeni, sreo ispred suda u Istanbulu gde je trebalo da se održi saslušanje. Muškarac, koji je kasnije identifikon kao Mehmet T., kasnije je uhapšen.