Milorad iz kafane otišao po pušku i u Jasmina ispalio čitav okvir

policija
Milorad Cvjetojević je nakon ubistva Jasmina Selimagića sačekao dolazak policije koja ga je uhapsila i sprovela na kriminalističku obradu.

 

Za ubistvo Jasmina Selimagića (36) iz Novog Grada osumnjičen je Milorad Cvjetojević (25) iz Bosanske Krupe koji ranije nije dolazio u sukob sa zakonom i nema policijski dosije.

Motiv zločina se još istražuje, a prvi rezultati istrage ukazuju da je između Ćetojevića i Selimagića u kafani došlo do prepirke.

“Cvjetojević je prethodno bio u kafiću, u kojem se nalazio Selimagić i više gostiju. Između njih je došlo do nekakve prepirke i Cvjetojević je otišao iz kafića po automatsku pušku, a onda se vratio”, kaže izvor blizak istrazi.

On kaže da su svjedoci ispričali da je, vidjevši naoružanog mladića, Selimagić ustao i krenuo prema njemu.

“Navodno mu je rekao nešto u stilu: “Šta je mali, šta se k…š” i Cvjetojević je zapucao. Ispalio je čitav okvir iz automatske puške. U tom trenutku u kafiću se nalazilo više gostiju i sreća je da još neko nije stradao”, kaže izvor Une.

On otkriva da je Cvjetojević nakon ubistva ostao u kafani, gdje je sačekao dolazak policije koja ga je uhapsila i sprovela na dalju kriminalističku obradu.

Tokom uviđaja na licu mjesta nađena je puška iz koje je pucao, veliki broj čaura, kao i zrna od metaka.

Podsjetimo, Selimagić je policiji poznat kao bezbjednosno interesantna osoba koja se dovodila u vezu sa trgovinom narkoticima i krijumčarenjem migranata.

Hapšen je 2016. godine u akciji SIPa zbog sumnje da je kao član kriminalne grupe Ganija Kurtija učestvovao u međunarodnom krijumčarenju velikih količina marihuane iz Crne Gore u BiH.

Prijedorska policija je svojevremeno istraživala i prijavu njegove otmice. Za tu otmicu je bio osumnjičen Aleksandar Miljatović, optuženi za ubistvo načelnika SKP PU Prijedor Radenka Bašića, međutim Selimagić je povukao prijavu tvrdeći da je dobrovoljno ušao u automobil.