Mirsada ponovo teško optužuje Hudu: Neću halaliti, vrati novac i prestani nas izigravati

.

“Pitaju me prijatelji, što ti je trebalo da se kraj dobrog života u Švicarskoj baviš time u Bosni?”, počinje svoj zadnji Live FB Mirsada Zulić, pa kaže da se sjetila kako Bog dragi stavlja na leđa koliko možemo ponijeti, a ona očito može puno.

Kaže da ju je nakon prošloga Live FB iz maja, nazvao Huda Nadarević Kompani i tražio da skine Live ona, jer je to sramota za sve. Ona je odgovorila da neće i da je razotkrila prevaru i da traži da joj Huda vrati novac koji je poslala za krov, razliku od poslanog i utrošenog novca.

A zašto sam ponovo objavila Hudu, nastavlja Mirsada i kaže: “Zato što želim da se ovo prekine, jer neću halaliti, jer novac koji sam poslala nije došao u prave ruke i spriječiću to nadalje.

Kod dida i majke je prevara od 4000. A gdje su ostali donatori? Moraćeš Huda pokazati finansijskoj policiji, jer 16 000 uzeti, a 3800 platiti, e to se ne može oprostiti.

Neka znate da je Mirsada prijavila Hudu i tjeraću to do kraja, za mojih 35 000 i za donaciju za fasadu.

Huda nas je prevario i izigrava nas i dalje. A ako je cijeli Cazin spao na to da ga izigrava Huda, neka propadne- zaključila je u svome razgovoru.

Više dana se čeka na odgovor i javni poziv i upit Hudi da se očituje o ovom slučaju. Naš portal će odgovor ukoliko dobije odmah objaviti i upoznati čitaoce. Jako je puno bilo komentara na ovo Live FB uključivanje.

Neki od njih su: “To se ne rješava po fejsu, nego u 4 oka il na sudu. Sjećam se live kad je slavio rodjendan, poslala si mu poklon lanac kraljevski vez, pala si na njegove laži kao i drugi, sad je kasno draga Mirsada… Isprevarao je naroda i naroda i dalje ide, ne može mu niko ništa…”

“Meni nije jasno, zašto se po fb prepucavate, a svi kao humanitarci? Zašto niste na sud prvo pa u javnost s dokazima i presudama, nego se svi blamirate… i ljude dodatno blamirate kojim ste pomogli, a niko vam nije to tražio, zaista je bruka i sramota za sve nas Bosance halali, il ne daj šta se svadjate tu dobro ništa nema, dovoljno smo se obrukali svugdje zašto opet svadja i mržnja pa nije ni čudo što se desilo 94/95 pitam se koliko je vas tad bilo u Krajini…

Koliko je vas tad i narednih 10 godina pomoglo nama Krajišnicima ...koji smo bili i sad smo tu…” “Sve se plaća sve se vraća, svaka čast Mirsada Zulić, doći će vrijeme vraćanja novca budi siguran Huda svi komentari koji su upućeni Hudi lošeg sadržaja odmah su obrisani i blokirani… Ako si čist, a svi znamo da nisi što svaki put izbjegavaš debatu sa Mirsadom?

Batko je Batko pa moj Huda ide u zatvor zbog pronevjere humanitarnih projekata.” “Vala krajnje je vrijeme da se uključi pravosuđe u ovo skrnavljenje časti i dostojanstva djece pod izgovorom pomoći. Nisu svjesni kakav teret toj dječici stavljaju slikajući ih, snimajući i omalovažavajući…

Psihički često nositi kroz cijeli život. A neko skuplja lajkove, bogatstvo i navodne sevape ismijavajući se sa sirotinjom…”

“Čim čovjek uspije u životu on je odmah kriminalac i lopov… Je li Huda od koga oteo pare? Je li kome prijetio da mu da? Svi su svojom voljom davali samo da ih Huda snima…”- jedan je od komentara. Nadamo se da će cijela ova priča ubrzo dobiti svoj i društveni i pravni završetak i da nećemo više biti u prilici da svjedočimo raznim sramnim scenama i javnim optuživanjima kakvih amo dosad gledali.