Motivacijsko i književno veče sa Almom Taletović u Cazinu

.
U ponedjeljak, 28.3. 2022. godine u prostorijama Centra za kulturu Cazin sa početkom u 19 h ponovo ćemo ugostiti književnicu Almu Taletović koja živi i radi u Krajini.

 

Alma Taletović je profesorica, spisateljica, influenserica, motivacijska govornica, certificirani NLP Practitioner, NLP Master i NLP life coach.

Autorica je četiri knjige, a popularnost je stekla zahvaljujući knjigama “Sretni ljudi” i “Sretna žena”, koje su najprodavanije knjige samopomoći na ovim prostorima, a čiji je autor žena.

Prije godinu dana je objavila svoju četvrtu knjigu “Lirik - knjiga snažnih poruka za svaku ženu” koja je također dostigla veliku popularnost, posebno među ženama zbog snažnih motivacijskih poruka koje imaju cilj osnažiti ženu.

Alma ističe kako promjena počinje u nama i kako je to težak put ali kroz primjenu daje mnoge rezultate i promjene u životima.

Svojim djelovanjem pomaže ženama da mentalno i emotivno ojačaju, a njena stranica Smiraj duše – Alma Taletović koju prati 67 hiljada pratilaca dostigla je veliku popularnost i prepoznatljiva je po specifičnim objavama koje su edukacijske.

Kaže: “Nikad ne potcjenjujte dvije stvari – snagu dove i svoju snagu.” Ili: “Nema toga što ne možete uraditi kada shvatite da je Bog sa vama i nema toga što možete uraditi ako ste sami protiv sebe.“ 

Svi ste dobrodošli.