Muškarac mu navodno seksualno napastovao kći, on uzeo ‘pravdu’ u svoje ruke

sa

Zbog sumnje u seksualno napastovanje došlo je do nasilja u Kufsteinu. Čovjek je pretukao muškaraca koji se sumnjiči da je seksualno napastovao njegovu kći. Sve se odigralo na cesti.

Naime, 37-godišnji Austrijanac izašao je na suvozačeva vrata vozača te s druge strane iz automobila izvukao 39-godišnjeg Austrijanca iz vozila i iznenada ga udario šakom u lice. Na licu mjesta je brzo bila i policija.

Policijski službenici su dvije osobe odvojili i obje priveli u policijsku postaju. Daljnjim istraživanjem pokazalo se da je 39-godišnjak osoba osumnjičena za spolno napastvovanje kćeri 37-godišnjaka. Uslijed udaraca šakom 37-godišnjaka 39-godišnjak je zadobio tešku ozljedu lica. Sumnjiči se i 42-godišnji turski suputnik 37-godišnjaka da je u podzemnom parkiralištu udario 39-godišnjaka i ozlijedio ga.

Osumnjičenog 39-godišnjaka rodbina je potom odvezla u bolnicu. Prijavljen je državnom odvjetništvu u Innsbrucku zbog sumnje na spolno uznemiravanje. Okrivljeni 37-godišnjak je prijavljen državnom odvjetništvu u Innsbrucku zbog sumnje na nanošenje teških tjelesnih ozljeda, oduzimanje slobode i opasne prijetnje, a 42-godišnjak je prijavljen zbog sumnje na nanošenje tjelesnih ozljeda.