Na pomolu novi rat između Katarine Živković i Sanje Marinković?!

dsa
Pjevačica tražila javno izvinjenje njoj i kolegama s estradne scene

Ogorčena pjevačica Katarina Živković prokomentirala je svoje gosotovanje u srbijanskoj emisij "Magazin in" kod Sanje Marinković čime je izrazila svoje veliko nezadovoljstvo. 

Naime, kako navodi pjevačica Živković, Marinković je isjekla dio njene izjave. 

Kaća je na svom Instagram profilu objasnila da je autorka i voditeljica Sanja Marinković isjekla dio u kojem pjevačica odgovara na postavljeno pitanje, te izgleda kao da nijemo šuti.

Sporno pitanje se odnosi na to da li su pjevačice promiskuitetne ili ne, a pjevačica tvrdi da je njen odgovor izbačen.
Uvrjedljiva namjera
- Pošto nisam odgovorila, tačnije pošto je isjekla moj odgovor, to bi značilo da ja to podržavam i da odobravam sve što ona govori, što je u krajnju ruku nefer i vrlo zlonamjerno. Ne znam koja je bila Sanjina namjera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene, već za sve moje kolege - navodi Živkovićeva.

O svemu tome javno je podjelila fotgrafije na društvenim mrežama. 

Danas se oglasila i Sanja Marinković koja je za Telegraf.rs prokomentarisala optužbe pjevačice Katarine Živković, koja je nakon gostovanja u njenoj emisiji "Magazin In" i emitovanja, gdje je vidjela da je njena izjava izbačena, rekla da voditeljica ponižava svoje goste i da smatra da joj duguje javno izvinjenje.

- "Magazin In" je emisija koja se snima i veoma često snimimo mnogo veću minutažu od one koja ide u eter. Dužina trajanja emisije nam se saopći dan pred emitovanje, zbog dužine blokova reklama. Nažalost, morala sam ovog puta da skratim skoro 45 minuta sadržaja, što nije bilo jednostavno, jer su sve gošće bile maestralne. Kaća Živković je, na primer, veoma prijatno iznenadila Zoru Dobričanin što joj je Zora i rekla - rekla je Marinković.

Pitanje o predrasudama
- Kaća je moj drag gost jer svake sezone izuzetno lijepo izgleda, veoma je zahvalan sagovornik i na moje teme i pitanja odgovori inspirativno, iskreno i baš kako ja kao autor očekujem od gosta. Ove subote jedno od pitanja se odnosilo na predrasude koje muškarci i žene mogu da imaju kada je riječ o estradnim zvijzdama, rijaliti zvijzdama, influenserkama, voditeljicama i ličnostima sa javne scene koje slove za veoma atraktivne i koliko estetika ima veze sa etikom - rekla je Marinković.

Ipak, voditeljica i pjevačica se tu nisu zaustavile, pa su otišle korak dalje i otpratile se na društvenoj mreži Instagram.

Pjevačicu su podržale i njene kolegice na instagramu koje su komentirale njenu objavu.