Nakon velikog skandala oglasio se i Halid Muslimović, evo šta pjevač ima da kaže o teškim optužbama!

Pjevač Halid Muslimović posljednjih se dana našao u centru dva skandala.

Prvo zbog oduzimanja kuće zbog prinudne aukcijske prodaje do koje je došlo zbog navodnog duga Erminu Elezoviću, a onda zbog toga što ga je u australskim medijima Sarah Renno optužila za prevaru za oko 400.000 dolara. Jučer je ta priča osvanula na australskom portalu “9news”.

Dok svi regionalni mediji bruje o tome, Muslimović se iz Beograda javio ekskluzivno za “Avaz” te reagirao na ove navode.

- Poslije suda ću reći sve što imam. Ali, sada kažem samo ovo: To je laž, manipulacija i ucjena. Čekat ćemo da sud završi svoje. Još nešto, niko od medija i novinara nije pokušao saznati ko je ta žena, čime se bavila, šta je radila. Ovo što se ona predstavlja nekim drugim imenom, kao zbog familije, jako je dobro poznata u Australiji po nekim drugim stvarima. Provjerite je li imala problema sa zakonom tamo – poručio je Muslimović, dodavši da se njene tvrdnje ne poklapaju.

I za navodno oduzimanje imovine kazao je da je laž.

– Zato što su ljudi postali lešinari. Kače se drugima na leđa, prevara je milion, a ako ne dozvoliš da te prevare, onda tako pišu i razmišljaju – ističe Muslimović.

Dodao je da misli i da se nada da će sudski proces biti brzo okončan.

– Druga stvar, i sudovi nekad zataje, ali onaj odozgo nikad. Dragi Bog možda kasni, ali ne zataji nikad. Vama hvala što ste nazvali – zaključio je Muslimović.