NB: Najbolje bh. košarkašice putokaz za uspjeh naše države - zajedništvo za jedinu domovinu

.
Sport je još jednom pokazao bolje lice ove zemlje, a naše košarkašice su ispisale historiju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i Španiji, saopšteno je iz Nezavisnog bloka.

Još se jednom pokazalo da formula za uspjeh leži u dobrom radu u Savezu, te odabiru selektora, te sa sjajnim i talentiranim reprezentativkama možemo biti u evropskim i svjetskom vrhu.

Mi u Nezavisnom bloku posebno smo ponosni na našu potpredsjednicu Razu Mujanović koja je kao tim menadžer dala nemjerljiv doprinos uspjehu naše ženske reprezentacije. 

 

"Goran, Raza, Jonquel, Marica, Nikolina, Miljana... pokazali su bolje lice ove zemlje i svima trebaju biti putokaz za uspjeh kojeg možemo ostvariti kada u prvi plan dođe kvalitet, profesionalizam, zajedništvo i strast za jedinu našu domovinu.”- izjavio je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

 

Našim najboljim košarkašicama, Goranu Loji, Raziji Mujanović i Mirzi Teletoviću čestitamo na velikim pobjedama i rezultatima na Evropskom prvenstvu i želimo sreću i uspjeh prema svjetskom prvenstvu.