Biden: Nećemo stati dok se svaki glas ne prebroji!

.
Trump na Twitteru kaže da je vodio i da su mu odjedanput počeli magično nestajati glasovi. Odgovorio mu je Biden, rekavši kako neće stati dok se ne prebroje svi glasovi...

Nedugo nakon Trumpova tvita odgovorio mu je Biden, također na Twitteru, rekavši kako neće stati dok se ne prebroje svi glasovi.

Podsjetimo, Trump kaže  da je vodio i da su mu odjedanput počeli magično nestajati glasovi. Čovjek jednostavno ne priznaje dopisne glasove, glasovanje poštom koje je zaživjelo u doba pandemije korona virusa. Dopisno glasovanje mahom su preuzeli demokrati. Savezne države biračima pošalju listić, oni ga ispune i vrate poštom.

Veliki Bidenov preokret počeo je upravo nakon što su počeli brojati dopisne glasove. Biden je preuzeo vodstvo u tri ključne države i Trump je sad u teškoj situaciji. Ovi su izbori rekordni kad je rano i dopisno glasanje u pitanju. Nešto više od 130 milijuna glasova je stiglo ovim putem. Zbog toga se još jednom obratio putem Twittera. 

- Sinoć sam solidno vodio u mnogim ključnim državama, u gotovo svim slučajevima koje su vodili i kontrolirali Demokrati. Tada su, jedno po jedno, počeli magično nestajati glasovi. Vrlo čudno, a ”anketari” su sve krivo shvatili - napisao je Trump na društvenim mrežama.