Neviđen skandal na maturskoj zabavi: Učenik nokautirao profesora, zadobio teške povrede

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol.

HRVATSKA – Profesor Obrtničke škole sinoć je teško pretučen na maturalnoj zabavi u koprivničkom Hotelu Podravina. Zatražio je liječničku pomoć u Općoj bolnici. Prema neslužbenim informacijama, potvrđene su mu teške tjelesne ozljede, javlja Podravski.

Navodno je cijelom slučaju kumovao alkohol, a izvori Podravskog pričaju da je profesor doslovce nokautiran udarcem šakom u glavu.

Tučnjava je najprije prijavljena županijskom Centru 112.

– S privatnog broja u 2.39 sati primili smo poziv u Centar da se dogodila tučnjava. Nakon toga dojavu smo proslijedili policiji – rekao im je Ivan Kramarić.

Glasnogovornik PU koprivničko – križevačke Dražen Laljek potvrdio je kako policijski službenici postupaju prema dojavi i provode kriminalističko istraživanje.

– Za sada mogu kazati kako je jedna osoba ozlijeđena i da naši službenici provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja. Više o svemu nakon što policija obavi svoj posao – služben je bio Dražen Laljek.

Direktor koprivničke Obrtničke škole Zlatko Martić također je rekao kako je saznao za događaj o kojem zna vrlo malo.

– Obrtnička škola kao ustanova s time nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati dok policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima svoje pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima dok se utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo – rekao je direktor Martić.

Kako su Podravskom ispričali neki od učenika, profesor je bio napadan, skidao se, bio degutantan i nametljiv. Učenik ga je udario i potukao se s njim navodno isprovociran uvredama. Više će se znati nakon policijske obrade.