NEZAVISNI BLOK otvorio liste za sve koji imaju ideje i žele pomoći razvoj svoje lokalne zajednice (VIDEO)

sepic fb
Nezavisni blok je nova politička organizacija koja je osnovana 2017. godine, a već na prvim parlamentarnim izborima 2018. godine, uspjeli su postati parlamentarna stranka na svim nivoima vlasti u BiH, od većine kantonalnih skupština, preko Parlamenta Federacije do Parlamenta Bosne i Hercegovine gdje imaju izabrane zastupnike.

 

Već od početka mandata se vidjelo da se radi o veoma aktivnim i odgovornim zastupnicima, jer su na svim nivoima vlasti u BiH predstavnici Nezavisnog bloka, a prema izvještajima i analizama rada u ovom mandatu najaktivniji zastupnici.

Posebno je taj angažman bio vidljiv tokom protekih mjeseci i u vremenu pandemije koronavirusa, kada su Nezavisni blok i lider ove stranke Senad Šepić bili istinski glas narodu kojemu je trebala podrške, privredi i bh. dijaspori- gradjanima BiH koji rade i žive vani.

Ove godine Nezavisni blok izlazi prvi put na lokalne/ općinske izbore i prema načinu organizacije kampanje i otvorenosti prema svim gradjanima koji imaju ideje i spremni su pomoći razvoju svoje općine/ grada i lokalne zajednice pokazuju da su drugačiji i mogu donijeti istinsku promjenu i biti politika jednakih šansi za sve koja će u našim gradovima i državi osigurati bolji život ljudima i ostanak na ovim prostorima.

Po prvi put lider jedne stranke javno poziva sve gradjane koji imaju ideje i žele da mijenjaju nabolje svoje lokalne zajednice da se pridruže i imaju osigurano mjesto na izbornim listama jedne političke stranke.

“Svi koji se prepoznajete u ovim porukama- pišite u inbox Senad Šepić, ili na FB Nezavisni blok, ili na FB stranice Nezavisnog bloka u vašim gradovima/ općinama. Ili pišite mail na info@nezavisniblok.ba ili tokom sedmice kontaktirajte koordinatore Nezavisnog bloka u sredinama u kojima živite.

Pridružite se.”- napisao je na svome FB Senad Šepić

Pogledajte kako je to u video poruci uradio Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

No video provider was found to handle the given URL. See the documentation for more information.