Novi film Marijinih obroka s Gerardom Butlerom pod nazivom 'Ljubav dopire svuda'

.
"Marijini obroci", humanitarna organizacija koja uspostavlja program prehrane u školama, udružila se s dugogodišnjim podupirateljem i Hollywoodskom zvijezdom Gerardom Butlerom kako bi snimili novi film ''Ljubav dopire svuda''.

 

Film prati glumca i producenta na putovanju Liberijom i Haitijem s osnivačem humanitarne organizacije, Magnusom MacFarlane-Barrowom

 

 Snimljen prije krize Covid-19, ''Ljubav dopire svuda'' pokazuje nevjerojatnu moć promjene koju ima obrazovanje i nužno potrebnu hranu u školama za najranjiviju djecu svijeta. Ta djeca i dalje trebaju potporu iako je Covid-19 zatvorio njihova tradicionalna mjesta obrazovanja.

 

 "Kao humanitarna organizacija koja je posvećena hranjenu djece u nekim od najsiromašnijih zajednica, nikada nije bilo važnije u Marijinim obrocima održati obećanje i poduprijeti tu djecu dostavljajući hranu u njihove zajednice i domove, koji su sada njihova nova mjesta obrazovanja.

 

 Dijeleći svoje iskustvo u Marijinim obrocima kroz ovaj film, Gerry nam pomaže usmjeriti svjetlo na djecu koju hranimo i osigurati da se njihovi glasovi ne izgube", kazao je Magnus.

 

 Gerard, koji je glumio u filmovima poput "300", "Pad Anđela", "P.S. Volim Te" imao je priliku upoznati heroje u stvarnom životu u samom srcu Marijinih obroka.

 

  "Ovo me putovanje dirnulo na toliko različitih načina – emotivno, duhovno i fizički. Stvaram filmove o herojima, no oni su često u velikim, naglašenim okruženjima… a onda posjetite Liberiju i Haiti i vidite kako su učitelji u školama heroji, i djeca koja dolaze praznih trbuha svaki dan u školu su heroji.

 

 Svaki obrok koji posluže Marijini obroci dijelom su humanitarnog rada i malo djelo ljubavi. To se sve prenosi u obitelji i zajednice i daje im nadu. To je razlika između djeteta koje kaže "Želim biti liječnik" i onog koji kaže ''Želim preživjeti"", istaknuo je Gerard.

 

 Film prikazuje Gerarda koji se potpuno uključio u život zajednice – predaje matematiku, pleše, sadi biljke u školskom vrtu, priprema hranu, donosi vodu iz lokalnog bunara, čak i dijeli savjete iz glume djeci u školskoj predstavi Isusovog rođenja, priopćeno je iz humatinarne organizacije "Marijini obroci".