Obavještenje stipendistima Općine Velika Kladuša

Nn

Općina Velika Kladuša obavještava sve svoje stipendiste, ukoliko to nisu učinili do sada, da odmah, a najkasnije do 30. novembra tekuće godine, u skladu sa članom 2. Ugovora o stipendiranju, dostave Uvjerenje o svom statusu na fakultetu u akademskoj 2020/21. godini.

Obaveza dostavljanja uvjerenja se odnosi na stipendiste iz akademske 2019/20. godine, kao i stipendiste Općine iz ranijih godina, a koji još uvijek nisu dostavili dokaz o završetku godine studija za koju su primali stipendiju.

Protiv stipendista koji u ostavljenom roku ne dostave traženo uvjerenje bit će poduzete mjere u skladu sa ugovorom o stipendiranju.

Uvjerenje se može dostaviti poštom na adresu: Općina Velika Kladuša, 77230 Velika Kladuša, Ulica Hamdije Pozderca broj 3, ili neposredno predati u Službu za upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove u zgradi Općine. Za sve dodatne informacije stipendisti mogu kontaktirati Službu za upravu, društvene djelatnosti i zajedničke poslove, telefonom na broj: 037-770-030, lokal 231 ili e-mailom: vkladusa@bih.net.ba.“