Obrtnička komora USK: Nastavlja se realizacija projekta 'Snažne žene, uspješno poslovanje'

.
Snažne žene, uspješno poslovanje“ - projekt je kojeg uspješno implementira Obrtnička komora Unsko-sanskog kantona s partnerima, Privrednom komorom i Razvojnom agencijom Unsko-sanskog kantona kako bi se povećala uključenost žena u privrednom sektoru Kantona i njihovo učešće u upravljačkim poslovima...

Program direktne pomoći DAP financira Australska ambasada i stalna misija u Beču kroz interregionalni mediteranski program. Program „Snažne žene, uspješno poslovanje“ nastavlja se ovih dana edukacijom novoprijavljenih kandidatkinja koje će proći edukaciju za uspješno bavljenje biznisom.

 

Nakon nedavno uspješno okončane prve faze, Obrtnička komora USK-a ovih dana nastavlja realizaciju projekta „Snažne žene, uspješno poslovanje“ kojim bi ohrabrili žene da pokrenu samostalan poslovni projekt i upoznaju se s primjerima dobre prakse ženskog poduzetništva, te savjetuju se s već uspješnim ženskim menadžerima.

 

Projektom je predviđeno poticanje realizacije ženskih poslovnih StartUp ideja i biznisa te senzibiliranje zajednice kroz promotivne aktivnosti. Poslovne žene su zahvaljujući dosadašnjoj edukaciji proširile svoje vidike i pronašle svoje mjesto pod poslovnim okriljem, smatraju upućeni u ovaj proces. Za nastavak projekta u Obrtničku komoru prijave žena su već počele pristizati a s već dva novoosnovana StartUp-a i šire tim poslovnih žvena.