Očuh devojčicu (3) tukao do smrti, pa je bacio sa terase da prikrije zločin? Kada su forenzičari ušli u kuću, zatekli su sablasne tragove (FOTO)

Zoran A. (24) koji je uhapšen zbog ubistva trogodišnje pastorke L.F. u selu Prahovo kod Negotina, dete je pretukao u kući, a zatim je bacio sa terase kako bi prikrio zločin, saznaje Telegraf od dobro obaveštenih izvora iz istrage.

Kako saznajemo, nakon što su roditelji prijavili da je juče oko četiri sata dete palo sa terase Zoranove porodične kuće, u istragu su se uključili najiskusniji forenzičari i u kući pronašli tragove koji su razrešili stravičan zločin.

"- Policiji je odmah bila sumnjiva priča da je dete palo sa terase u četiri sata ujutro, jer roditelji nisu ponudili objašnjenje šta je ono u vreme kada je trebalo da spava radilo izvan sobe. Osim ako nije bilo mesečar, nije bilo razloga da se nađe na terasi. Iz tog razloga počela je intenzivna forenzička pretraga prostorija kuće koja je dovela do otkrića brojnih tragova krvi, koji su potvrdili sumnju da je dete pretučeno u kući a da ga je zatim nasilnik, shvativši šta je uradio, bacio sa terase na beton" - kažu naši dobro obavešteni izvori iz istrage u Negotinu, piše Telegraf.rs.

Nakon što su Zoranu predočeni dokazi pronađeni u kući za koje nije imao objašnjenje, prema nezvaničnim informacijama, on je priznao da je dete pretukao na smrt.

Kako saznajemo, radi rekonstrukcije zločina radiće se analiza krvnih mrlja koje će pokazati gde su se dete, a gde ubica nalazili u trenutku smrtonosnog napada.

"- Stručnjaci za krvne mrlje mogu na osnovu njihovog položaja i oblika da u potpunosti rekonstruišu tok ubistva, kao i da utvrde čime su povrede nanete. Takođe, naložena je obdukcija jer je devojčica imala vidljive povrede ruke i glave, od kojih je ova druga najverovatnije bila smrtonosna" – kažu naši sagovornici.

Prema svedočenju komšija, majka devojčice je iz Bora pre mesec dana počela da živi sa Zoranom za koga kažu da je već imao posla sa policijom.