82-godišnja baka razbila provalnika: Odabrao je krivu kuću, dobro sam ga izlemala (VIDEO)

Muškarac u Rochesteru u američkoj saveznoj državi New York provalio je u dom 82-godišnje bake. Nije završilo dobro – za njega.

Willie Murphy kaže kako se spremala za spavanje u četvrtak navečer kad joj je netko počeo lupati po vratima i moliti da pozove hitnu pomoć za njega, prenosi CNN. Rekla je kako je pozvala policiju i nije pustila muškarca u kuću, no on se tad naljutio i provalio kroz vrata.

Polumračno je, sama sam i stara. Ali pogodite što, tvrda sam –  rekla je pokazujući mišiće. “Odabrao je krivu kuću u koju će provaliti”, prenosi Hayat.ba.

Murphy je nagrađivana bodybuilderica koja i u devetom desetljeću života svakodnevno vježba u lokalnoj teretani. Kako je baka ispričala, iskoristila je nekoliko kućnih predmeta kojima je napala 28-godišnjeg uljeza, počevši sa stolom.

Kaže kako je razbila stol o njega, a zatim ga je njegovim metalnim nogama nastavila udarati. Nakon što je nekoliko puta skočila na njega, otrčala je u kuhinju, uzela bocu dječjeg šampona i pošpricala muškarca po licu dok je pokušavao ustati.

No tu nije bilo gotovo. Murphy kaže kako je tad uzela metlu i još ga malo udarala. Kaže da je tad bio spreman otići.

Pokušavam mu pomoći da izađe iz kuće, ali pretežak je. Ne mogu ga pomaknuti –  ispričala je Murphy koja je dodala kako je tad već stigla policija.

On već leži jer sam ga dobro izlemala. Ozbiljna sam – govori. Muškarca je odvela hitna pomoć.