Oglasila se sestra Azura Terzića: Prve dvije godine najbitniji proces koji mora proći

Azur
Una Samardžić, sestra Azura Terzića iz Cazina, mladog košarkaša KK Igman Burch kojem je 2. oktobra prošle godine slomljena kičma ispred diskoteke u Cazinu, a o čemu je istragu preuzeo FUP, objavila je na Facebook grupi "I ja sama Azur", čestitala je Bajram te napomenula da će Azur nastaviti s rehabilitacijom.

 

Bajram Šerif Mubarek Olsun, svim dragim ljudima iz grupe I JA SAM AZUR, iskreno smo zahvalni za svaki vid nesebične podrške. Kao što ste već upućeni Azur je rehabilitaciji i iza nas su uspješno završena tri mjeseca rehabilitacije te produženje na još dva mjeseca nakon koje će Azur imati kratku pauzu i nastaviti sa daljnjim intenzitetom rada.

Jer su prve dvije godine najbitniji proces koji mora proći za jačanje i kompletni živčani sustav. Strpljivi i uporni kao od prvog dana nadamo se da ćete uskoro dobiti i sami odgovore na mnoga pitanja koja se postavljaju i komentarišu na različitim društvenim mrežama.

Smatramo da nije vrijedno suvišnih komentara, jer ako se mi kao porodica hrabro i ustrajno borimo za sve, mislim da to mogu i ostali, a pogotovo oni koji nisu prošli i ne znaju šta predstavlja ovakav vid iskušenja. Na današnji dan se volite, grlite i iskoristite svaki zajednički trenutak u potpunosti.

Ponosni smo na svaki tvoj osmijeh u borbi koju samo ti znaš ovako hrabro i čvrsto nositi! Vjerujemo i vjerovati ćemo da je ovo iskušenje koje će tvoj osmijeh pobijediti! Zdravlja, ljubavi i sreće svima vama – poručila je ona.