Opsjednuta samopotamnjivanjem: Govore joj kako je 'promijenila' rasu, ali ona ne vidi problem

linea
Počinje sezona ležernijeg oblačenja, toplog vremena i postepenog dobijanja zdrave i lijepe nijanse tena.

 

Linea Bendiksen ten kao sa plaže želi i za vrijeme ostala tri godišnja doba. Tako se upoznala sa samopotamnjivanjem i postala veliki i vjeran fan tog “trika”.

Svoje dijelove devojačkog svijeta ljepote, mode i hobija ova dvadesetogodišnjakinja dijeli na svom “TikTok” profilu @linneabendikse, ali izgleda da se većina ne slaže sa njenom odlukom i “pretjerivanjem” sa “lažnim tenom”.

Naime, Linea se ne stidi da pokaže kako njena koža izgleda prirodno, ali jasno stavlja do znanje da ona želi drugačiji izgled. U jednom videu navela je kako su prije govorili da je “duh” ili “prozirna”, a sada joj govore da je “promijenila rasu”, da je “narandžasta”, pa čak i da je sama “rasista”.

To nije spriječilo da u komentarima preovladavaju savjeti da se ipak vrati starom tenu i da ova nijansa ne izgleda lijepo na njoj.

“Prelijepa si, ali ovaj ten nije za tebe”; “Ne stoji ti, izgledaš narandžasto”; “Zašto ovo radiš?”, samo su neki od komentara koji se ponavljaju u nekoliko stotina primjeraka na skoro svakom njenom snimku.

Video pogledajte OVDJE.