CAZIN.NET I CINESTAR NAGRAĐUJU: Osvojite ulaznice za film Praznici u divljini

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 1×2 (2) ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu. Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Praznici u divljini.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako biste osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime - ukoliko ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Dvije ulaznice osvaja najsretniji čitatelj, kojeg će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma 

Priča se odvija između oca i sina, Christiana i Thomasa.


Christian proučava divlje guske i radi na svom životnom projektu: želi zaštititi ugroženu vrstu ptica i naučiti ih kako migrirati. Koristeći svoj ultralaki avion, vodit će ih od Norveške do Francuske, duž sigurnih migracijskih putova. Njegov je sin Thomas skeptičan prema očevim budalastim planovima, ali kako je zaglavio na farmi svog oca, tinejdžer ipak odlučuje provesti neko vrijeme s pticama. Postupno se Thomas povezuje s guskama i počinje se brinuti o njima, a otac i sin kreću na najljepše zajedničko putovanje.

Zašto morate pogledati ovaj film?

Francuski redatelj i scenarist Nicolas Vanier donosi novu nevjerojatnu istinitu priču koja je prethodi onoj iz filma Belle & Sebastian.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 27.11.2019.