"Ovako izgleda kad si u vezi s oženjenim Balkancem": Djevojka podijelila prepisku i napravila haos

.
Studentica koja živi u Rumuniji ne krije da je u ljubavi s muškarcem koga dijeli s njegovom ženom

 

Mnoge djevojke pristaju na vezu s oženjenim muškarcem, a iz koje najčešće izađu slomljenog srca. Iako su svjesne posljedica koje ovakva veza nosi sa sobom, mnoge od njih, da li zbog uzbuđenja zabranjene ljubavi, ulaze u ovaj začarani krug, nadajući se da će se on u nekom trenutku razvesti i odlučiti za njih.

"Moja žena dolazi kod tebe"

Tajne veze često se na kraju objelodane i za njih se sazna, a posljedice budu bolne i romansa se završava suzama ljubavnice.

Jedna Afroamerikanka napravila je pometnju na TikToku otkrivši kako se zabavlja sa oženjenim muškarcem sa Balkana. U opisu objave je otkrila kako on reaguje u određenim situacijama i objelodanila prepisku s njim.

- Moja žena dolazi kod tebe. Molim te, ako te udari, nemoj da uzvratiš i tučeš se. Volim te, dušo, budi jaka zbog mene - navodi se u poruci koju joj je poslao oženjeni ljubavnik.

Po svemu sudeći, njegova supruga je saznala da joj se muž viđa sa mladom studenticom pa je riješila da se razračuna s njom. Uslijedili su brojni komentari, ali i nedvosmislene poruke ovoj djevojci.

„Puno sreće, mi Balkanke smo pravi psiho kada druga žena baci oko na našeg partnera“, „Sretno i uživaj!“, „Balkanski muškarci generalno uvijek varaju svoje supruge“, „Ali zašto sa oženjenim? On te nije vrijedan i nikad neće ostaviti suprugu...“, bili su neki od komentara.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Iako je većini ovo bilo smiješno, mnoge žene, posebno iz Rumunije, poručile su joj da se pazi jer neće joj na vrata doći samo bijesna i prevarena supruga. Kako su objasnile, najčešće čitava familija dolazi kao podrška prevarenoj ženi kad se sazna da je muž vara, piše Srećna.Republika.rs.

"Drži se knjige"

Bilo je i onih koji su vjerovali da je ovo samo šala i da je djevojka željela da privuče pažnju na "jeftin" način. Poručili su joj da joj je bolje da se drži "knjige" i završi fakultet zbog čega je i došla u Rumuniju, a da za zabavu nađe svoje vršnjake.

Foto: TikTok