Ovako je Melina prije godinu pričala o razvodu: "Ja to ne bih preživjela"

.
Prije nekoliko dana su zvanično stavili tačku na brak u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu

Pjevač Haris Džinović i Melina Džinović prije nekoliko dana su se zvanično razveli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Melina Džinović na ovu temu do sada nije željela da se oglašava, a prije godinu je u jednoj emisiji pričala o razvodu od Harisa, piše Blic.rs.

- Da mi kaže da hoće razvod, ja to ne bih preživjela, ne bih stigla da reagujem od šoka. Ni o tim stvarima ne razmišljam, nije sve tako loše i crno - rekla je Melina i dodala:

- Nisam pristalica da se privatne stvari iznose u javnost, ono što mi govorimo ne volim da izlazi iz kuće. Ja Harisu uvijek kažem: "Čekaj da prođe, čekaj da završi, ne govori nikome...", ja sam taj tip osobe - rekla je Melina u "Goca show" na K1 televiziji.

Inače, Haris je, nakon razvoda, u velikom intervjuu otvorio dušu o braku s Melinom. Kako je istakao, ona ga je godinama varala, sumnjao je, ali ništa nije provjeravao.

- Sudski sam razveden, po brzom postupku, bez odlaganja, novog ročišta, otvaranja procesa, nema žalbe, molbe, to je ekspresno riješeno. Ja sam slobodan čovjek poprilično dugo. Najgora stvar koja se čovjeku može desiti u životu je kada mu žena oduzima slobodu, bez obzira na brak koji funkcioniše ili ne. Meni ona nije oduzimala slobodu, ali u posljednje vrijeme to nije bio brak, to je bila prevara. Prevareni muž posljednji sazna šta se dešava - rekao je Haris te istakao da je jako razočaran.