Ovo je video nasilničkog ponašanja i napada Halila iz NiP na Sulejmana iz NES-a (VIDEO)

napad
Nakon današnjih izjava koje je Halil Bajramović dao medijima i u kojima tvrdi kako je potpuna neistina da je fizički napao Sulejmana Samardžića, savjetnika premijera Vlade USK, pojavio se video snimak na kojem se vidi da Bajramović napada Samardžića. Na snimku se vidi kako Samardžić ulazi u lift a za njim Bajramović gdje mu udara tri šamara.

 

Ne računajući da se vrata lifta neće zatvoriti, Bajramovićev napad snimljen je i zorno dokazuje njegov kabadahijski napad, a ovaj "hrabri" NiP-ovac i novopečeni političar je u trenutku straha i rezigniranosti sam uspio snimiti čak i pokušaj vlastitog bijega s lica mjesta u kojem ga je spriječio Rifet Hozanović.

I tako javnost ima na uvid i snimku napada i drugi dio događaja nakon kojih je svaki komentar suvišan. 

Međutim, Bajramović koji je zahvaljujući kompenzacijskim listama zastupnik u Federalnom parlamentu BiH pravdao se drugačijom pričom u odnosu na snimak koji objavljujemo.

Očekuje se reakcija njegovih politički šefova.

Sve u svemu, čini se da stvari u Bosni i Hercegovini ne idu stazama ni naroda ni pravde, a ni poštenja o kojem predsjednik NiP- a rado piše i priča. 

Da li će i Parlament Federacije BiH ostati nijem na postojanje ovakvog pojedinca u svojim redovima, ostaje da se vidi na sutrašnjem zasjedanju ovog zakonodavnog tijela.

 

VIDEO