Pijan i drogiran nožem napao policiju

policija
Policija je uhapsila A.A. koji je pijan i drogiran napao sa dva noža policijsku patrolu i povrijedio jednog policajca, saopšteno je iz Policijske uprava Bijeljina.

Policijska stanica Bijeljina 2 zaprimila je prijavu da lice A.A. u vidno pijanom stanju lupa stvari po kući. Na lice mjesta odmah je izašla policijska patrola koju je A.A. napao s dva noža. Tom prilikom jedan policijski službenik je povrijeđen, a ljekari Medicinskog centra Bijeljina utvrdili su da je zadobio lakše povrede, navodi se u saopštenju PU Bijeljina.

Iz policije su saopštili da je osumnjičeni nakon što je savladan alkotestiran i utvrđeno je da ima 1,38 g/kg alkohola u organizmu, dok je testom na opijate konstatovano da je pozitivan i na kokain. Osumnjičeni A.A. je uhapšen, a o svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Nakon dokumentovanja predmeta protiv A.A. biće podnesen izvještaj zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.