Podvodio kćer (4) pedofilima: “Dva sata s njom 1000 dolara”

Poremećeni otac iz Teksasa osuđen je na 60 godina zatvora nakon što je svoju četverogodišnju kćer na internetu nudio muškarcima za seks.

Andrew Turley (30) objavio je na Craigslistu 2015. oglas pod nazivom ‘Igraj se s tatinom malom curicom’. Ne znajući da se dopisuje s policajcima na tajnom zadatku, Turley im je ponudio seks s maloljetnom kćeri. Napisao im je da ima djevojčicu mlađu od 10 godina kojoj će dati tablete za spavanje prije samog susreta. Tražio je 1000 dolara u zamjenu za dva sata vremena druženja s djetetom. Napisao je i da je djevojčica “možda malo premlada za spolni odnos, ali da je ostalo sve OK”.

Policajac u civilu došao je na dogovoreni susret u Turleyjevu kuću. Muškarac je prebrojao novac i zatim policajca otpratio do sobe u kojoj je ležala djevojčica u besvjesnom stanju, očito omamljena tabletama.

– Ovaj slučaj mi je slomio srce. Otac bi trebao biti zaštitnik, a ne predator– rekao je jedan od tužitelja koji su jednoglasno odlučili da Turley predstavlja opasnost za maloljetnu kćer.

Monstrum je dobio 30 godina za trgovinu djecom i 30 godina zbog podvođenja maloljetne osobe. Nakon što odleži 45 godina moći će podnijeti zahtjev za prijevremenim otpuštanjem na slobodu.