Pogledajte kako smo se proveli na otvaranju IQOS zone u Bihaću (FOTO)

b

Pogledajte kako smo se proveli na otvaranju IQOS zone u Bihaću (FOTO)

 

Protekle nedjelje, Bihać je bio centar uzbudljivog događaja koji je privukao pažnju ljubitelja inovacija.

 

Nakon što je IQOS stigao u u sve velike gradove u BiH, uključujući Sarajevo, Mostar, Banja Luku i Tuzlu, došao je pravi trenutak da se i Bihać nađe na mapi gradova odakle se gradi svijet bez duhanskog dima.

 

Novootvoreno prodajno mjesto u TC Bingo objektu odisalo je atmosferom prepunom uzbuđenja, a posjetioci su imali priliku upoznati se s novitetima iz širokog portfolija uređaja i aksesoara lidera u kategoriji bezdimnih alternativa Philip Morris International.

 

Svečanom događaju povodom otvaranja prisustvovale su brojne zvanice, korisnici i partneri iz Bihaća, Cazina i drugih gradova Unsko-sanskog kantona, koji su zainteresovani za svijet bezdimne tehnologije. Imali su priliku upoznati se s bogatim asortimanom IQOS uređaja, a posebnu pažnju je plijenila najnovija generacija uređaja IQOS ILUMA, koja je od novembra prošle godine prisutna na tržištu BiH.

 

“Svijet bezdimnih alternativa je dokaz ljudske inovacije, a Philip Morris nudi spektar boljih opcija prilagođenih različitim preferencama korisnika. Dok zajednički težimo budućnosti bez dima, razumijevanje niza dostupnih izbora može osnažiti pojedince da donose informisane odluke. Znamo da putovanje od tradicionalnih cigareta do bezdimnih alternativa može biti složeno, i stoga nova IQOS zona obećava doprinos širenju svijesti o bezdimnim alternativama, konceptu smanjenja štete i pruža posjetiocima jedinstvenu priliku da istraže IQOS iskustvo na pristupačnoj lokaciji,” istaknuo je Aber Babić, menadžer direktne i indirektne maloprodaje i CSC-a u kompaniji Philip Morris BH.

 

Događaj nije mogao proći bez gastronomske čarolije i užitka za svačije nepce, ovaj put u izvedbi Akademije Nermina Hodžića, a muzika benda The Babe Barbarella bila je tu da upotpuni atmosferu sjajne večeri.

 

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoljetne.