Policija traga za njim: BMW švicarskih tablica u Kladuši skrivio saobraćajnu nesreću pa pobjegao

BMW
Policija u Velikoj Kladuši trenutno traga za vlasnikom automobila marke BMW sa švicarskim registarskim oznakama. Naime, taj automobil je uključen u saobraćajnu nesreću koja se sinoć dogodila u mjestu Šumatac.

 

U toj nesreći, jedna osoba je teško povrijeđena i trenutno se nalazi u bolnici u Karlovcu, gdje je operisana zbog ozbiljnih povreda.

Policija je objavila fotografiju spomenutog automobila kako bi lakše pronašla vlasnika i razjasnila okolnosti nesreće.

Ukoliko imate bilo kakve korisne informacije o vlasniku ovog BMW-a ili ste svjedočili nesreći, molimo vas da se odmah obratite policiji u Velikoj Kladuši ili nazovete broj mobitela 0038651868754 kako biste podijelili te informacije. Ova informacija je posebno važna jer je otac teško povrijeđenog vozača iz drugog vozila poslao ovu poruku, što ukazuje na hitnost i važnost pronalaženja odgovornih za nesreću.

Apeliramo na sve koji imaju relevantne podatke da se jave policiji kako bi im pomogli u istrazi i osigurali da odgovornost bude utvrđena. Nesreće na cestama mogu imati ozbiljne posljedice po živote i zdravlje ljudi, stoga je važno da zajedno surađujemo kako bismo održali sigurnost na prometnicama.