Poznata glumica pokazala otvorenost o majčinstvu

Cameron Diaz
Američka glumica otkrila je kako je to postati nova majka tokom karantene.

Cameron je nedavno rodila kćerku kojoj je dala ime Raddix, i rekla je da voli svaku minutu boravka sa svojom tromjesečnom bebom i odala počast svom "nevjerojatnom" suprugu Benjiju Maddenu.

Glumica je na Instagramu izjavila: „Ionako živim u karanteni jer imam tri mjeseca, tri i pol mjeseca. Dakle, moj je život posljednjih nekoliko mjeseci bio potpuno staložen i miran. Prije sam mogla stalno izlaziti s prijateljima dok sada jednostavno ne vidim nikoga.”

Diaz, koja je debitirala u komediji The Mask s Jimom Careyjem u glavnoj ulozi, rekla je da joj karantena dosad nije smetala.

Dodala je: “[...] Lijepo je, i volim uživati u udobnosti svog doma sa svojim mužem i kuhati, ali u isto vrijeme je ludo što ne možete sada otići u svijet."

Bivša manekenka se kloni pozornosti društvenih mreža i rijetko objavljuje na vlastitim računima, no čini se da rado priča o majčinstvu.

“Volim biti majka. To je najbolji, najbolji, najbolji dio mog života", rekla je.

“Tako sam zahvalna i sretna i to je najbolja stvar ikad i toliko sam sretna što to radim s Benjom i najbolje se zabavljamo. Oduševljena sam. Ne mogu vjerovati.”

Osim majčinstva, Diaz je rekla da se bavila kuhanjem i gledanjem TV emisija.