Predivne slike koje će obići region: Pogledajte atmosferu s ulica Zenice uoči komšijskog duela

.
Na ulicama Zenice već satima se osjeti nogometna "groznica", a atmosfera među navijačima je izvrsna. Fanovi pristižu sa svih strana.

 

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine od 20:45 bit će domaćin Crnoj Gori u petom kolu Lige nacija. Zahvaljujući dobrim rezultatima u prve dvije trećine takmičenja, imamo šansu osigurati prvo mjesto kolo prije kraja.

Za to će trebati pobjeda nad Crnom Gorom na Bilinom Polju, a ako je vjerovatni scenama s ulica Zenice, očekuje nas izvrsna atmosfera. Veliki broj navijača obje selekcije prisutan je u okolini stadiona, a to bi se sve trebalo prenijeti i na tribine.

Fanovi su se okupili nekoliko sati prije utakmice i u manjim grupama pohode na Bilino Polje. BiH će imati veliku podršku navijača, a polako pristižu i fanovi iz Crne Gore te će i naša komšijska selekcija imati podršku s tribina.

Iz Zenice su ponovo poslane prelijepe slike u svijet. Navijači obje reprezentacije zajedno, zagrljeni i sa zastavama dvije zemlje dočekuju utakmicu. Nadamo se da će tako biti i tokom svih 90 minuta na tribinama.

Upravo je podrška navijača potrebna večeras reprezentaciji BiH kako bi ostvarila veliki uspjeh. Eventualna pobjeda donijela bi nam plasman u elitnu diviziju Lige nacija i osigurala eventualni baraž za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Pogledajte i video!

https://youtu.be/J1vTrECDx5I