Linz: Premijer Husein Rošić posjetio humanitarnu organizaciju "4Life"

Danas, 23.4.2018.godine, austrijski grad Linz i Organizaciju "4Life", posjetio je premijer Unsko-sanskog kantona, mr. Husein Rošić.

Premijer Rošić se sastao sa rukovodstvom naše Organizacije, gdje se najviše razgovaralo o aktivnostima Organizacije "4Life" kako prijašnjim i uspješnim, tako i onim budućim. Važno je istaknuti da je premijer Rošić iskazao veliku zahvalu samim članovima i naravno donatorima koji pomažu ovoj Organizaciji i jasno podvukao da "4Life" ima punu podršku Vlade USK-a.

Pored sastanka koji je premijer Rošić održao sa predstavnicima i članovima Organizacije, također je izrazio želju da posjeti i Ordensklinikum K.H. Barmherzige Schwestern Linz, za koju zna da je od velikog značaja organizaciji "4Life" zbog vrijedne donacije u vidu bolničkih kreveta za Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.

Premijer se srdačno zahvalio direktorici bolnice za sve što čine za Unsko-sanski kanton ali i za BiH u cjelosti.

Posjeta premijera Rošića bila je u svakom slučaju korisna i nadamo se, produktivna. Zahvalio se HO organizaciji "4Life" i svim njenim članovima nekoliko puta i dao na važnosti svemu što radimo, posebice uvezivanju firmi i organizacija u Austriji sa onima iz Bosne i Hercegovine, i naravno, pružio dosta riječi podrške, naglasivši da je Vlada USK-a u svakom slučaju uz nas i naš rad, navode iz humanitarne organizacije "4Life".