Prodaja stanova u Baščama - novogradnja

Zgrada je izgrađena od 4 trosobna stana gdje na svakom ulazu se nalaze po dva stana. Stanove čine sljedeće prostorije: hodnik, kupatilo, ostava, kuhinja sa dnevnim boravkom i izlazom na terasu, spavaća, dječja soba, obilježeno parkirno mjesto, pripadajući vrt-zelena površina sa posađenim čempresima u svom vlasništvu površine od cca 65 m2 (1/1), velika vanjska terasa površine od cc 20 m2 (1/1), i vanjska ostava sa drvenim kliznim vratima finalno uređena kao soba površine od cca 8 m2 (1/1). Stanovi se inače odlikuju izuzetnim dizajnom i funkcionalnošću budući da su osmišljeni i prilagođeni prema zahtjevima modernog življenja.

Stanovi su opremljeni klima uređajem sa mogućnošću hlađenja i zagrijavanja stana, smješteni u Cazinu na vrlo mirnoj i atraktivnoj lokaciji udaljenoj 1 kilometar od centra grada Ulica 5 Korpusa (Bašče). Sama lokacija koja nudi svoj mir i izdvojenost od gradske buke sa svom potrebnom infrastrukturom i uličnom rasvjetom kroz naselje. Pri projektiranju i izgradnji objekta se posebno vodilo računa o potrebama budućih korisnika stambenih prostora: od olakšanog pristupa u zgradu kako za mlađe tako i za starije osobe kao i za osobe s invaliditetom.

U ovom objektu su kvalitetno rješeni problemi buke u stanovima ugradnjom kvalitetnih PVC profila sa sedam komora koji pružaju izvanrednu zvučnu izolaciju i zadovoljavaju zahtjeve prema odredbama regulative EU o uštedi energije. Ugrađena su trostruko izolirajuća stakla punjena plinom argonom i premazana Iowy zaštitom. Vanjski zidovi su rađeni od termoizolacionih blokova debljine 25 cm, Krovište Termoizolacija - stiropor 20cm dok je vanjska fasadna izolacija stiropor 15 cm. Na svim otvorima su postavljene ALU roletne sa elektronskim rukovanjem. Ulazna vrata su vrhunske kvalitete debljine 60 mm sa višestrukim zaključavanjem, nadzornom kamerom na samom ulazu i displejem u stanu sa 24 satnim snimanjem. Unutrašnja stolarija je puno drvo sa hrastovim dezenom. U stanu je urađeno centralno podno grijanje sa regulacijom temperature zasebno u svim prostorijama. Unutrašnji zidovi su rađeni od prirodnih materijala, glatki-gipsani zidovi dodatno farbani u bijelu boju. Stubište je urađeno sa granitom i rostfrajnom ogradom dok se vanjske terase od Semelrok ploče 40 x 40 x 5, otporne na vanjske uticaje vremena.

Kupatilo je moderno završeno sa tuš kabinom, sifonskom rešetkom i postavljenim bojlerom od 80 litara. Što se tiče grijanje razvedene su instalacije i ostavljen prostor za ugradnju kamina na pelet - drva ili termobloka na električnu energiju po želji budućeg kupca.

NE PROPUSTITE PRILIKU!

Cijena po 1 m2 1.500 KM, gratis vrt cca 65 m2 .

Kontakt telefon: 00387 61 155-067.