Putnici čekali cijelu noć zbog vozača s zabranom napuštanja zemlje

.

Putnici umjesto da započnu turističku avanturu kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju, završili su na obližnjoj benzinskoj pumpi blizu granice s Hrvatskom, gdje su proveli cijelu noć.

Situacija je postala još ozbiljnija nakon što je otkriveno da vozač autobusa nije platio neku kaznu te da mu je izrečena zabrana napuštanja zemlje.

Šef policije je izrazio iznenađenje, navodeći da nije doživio takvu situaciju u posljednjih 20 godina, gdje cijeli autobus biva blokiran zbog problema s jednim vozačem.

Putnici su bili prisiljeni čekati na benzinskoj pumpi dok su vlasti tražile zamjenskog vozača, drugi autobus i potrebne dokumente. Neki od putnika su izrazili nezadovoljstvo, tražeći da ih autobus kojim su došli vrati kući. Međutim, agencija koja je organizirala putovanje rekla im je da moraju čekati.

Nakon što su napokon riješili problem s vozačem i pronašli zamjenu, suočili su se s novim izazovom. Autobus kojim su došli nije se mogao upaliti jer je bio očito neispravan. Vozač nije želio ugasiti autobus, tvrdeći da bi putnicima bilo hladno, ali je vjerojatno želio izbjeći problem ponovnog paljenja.

Uprkos nizu problema, krajnje su uspjeli riješiti situaciju. Ipak, dio putnika odlučio se vratiti za Beograd, snalazeći se kako su najbolje mogli. Agencija je zaprimila brojne prigovore nezadovoljnih putnika, a pokrenut je inspekcijski nadzor radi utvrđivanja eventualnih nepravilnosti.