Simpatična fotografija Džekinih roditelja ispred stadiona u Istanbulu: Ruku pod ruku na finale

.
Edin Džeko večeras će u Istanbulu imati podršku brojnih Bosanaca i Hercegovaca, ali najveća podršaka zasigurno su njegovi roditelji.

Kroz godine karijere naš reprezentativac često je isticao podršku svoje porodice, po najprije njegovih roditelja Mithada i Belme. Oni su često i na tribinama, naročito kada Edin igra bitne utakmice kao što je ova večeras.

Naime, na Instagramu je objavljena simpatična fotografija Edinovih roditelja koji se drže za ruku ispred stadiona u Istanbulu. Fotografiju je objavila Džekina prijateljica i poručila: "Koliko su slatki".

Finale Lige prvaka večeras od 21 sat igra Manchester City i Inter, a kapiten naše nogometne reprezentacije od prve minute zaigrat će na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

Tribine stadiona su već odavno popunjene, a dijamant će imati podršku i sa tribina stadiona Ataturk. Na tribinama su brojni Džekini prijatelji, kao i članovi porodice.

Među prisutnima je njegova supruga Amra sa kćerkom Unom i sinom Danijem, ali i njegova sestra Merima i njen suprug Emir te njihov sin Adian. Džekina podrša su i brojni prijatelji među kojima Eldin Adilović i njegova partnerica Tamara Mandžić, kao i bivši reprezentativac Senijad Ibričić sa suprugom i djecom, ali mnogi drugi.

 

Foto:Instagram